Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit50g65kcal1.5g1g6.5g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g140g476kcal19.6g0g43.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)200g166kcal32.8g3.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1414kcal107.8g8.8g103.8g0g
Valittu annoskoko390g707kcal53.9g4.4g51.9g0g
Annoskoko puolitettuna195g354kcal27g2.2g26g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231