Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit56g73kcal1.7g1.1g7.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g156g531kcal21.9g0g48.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)223g185kcal36.6g3.8g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1577kcal120.4g9.8g115.6g0g
Valittu annoskoko435g789kcal60.2g4.9g57.8g0g
Annoskoko puolitettuna218g394kcal30.1g2.5g28.9g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231