Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit67g87kcal2g1.3g8.7g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g187g637kcal26.2g0g58.1g0g
Broilerinfilee (Snellman)268g222kcal43.9g4.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1893kcal144.2g11.8g139g0g
Valittu annoskoko522g946kcal72.1g5.9g69.5g0g
Annoskoko puolitettuna261g473kcal36.1g3g34.8g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231