Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit78g102kcal2.3g1.6g10.1g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g219g743kcal30.6g0g67.8g0g
Broilerinfilee (Snellman)312g259kcal51.2g5.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1218g2208kcal168.2g13.8g162g0g
Valittu annoskoko609g1104kcal84.1g6.9g81g0g
Annoskoko puolitettuna305g552kcal42.1g3.5g40.5g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231