Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit89g116kcal2.7g1.8g11.6g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g250g850kcal35g0g77.5g0g
Broilerinfilee (Snellman)357g296kcal58.5g6.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g2523kcal192.4g15.8g185.4g0g
Valittu annoskoko696g1262kcal96.2g7.9g92.7g0g
Annoskoko puolitettuna348g631kcal48.1g4g46.4g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231