Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit100g131kcal3g2g13g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g281g956kcal39.4g0g87.1g0g
Broilerinfilee (Snellman)402g333kcal65.9g6.8g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g2839kcal216.6g17.6g208.2g0g
Valittu annoskoko783g1420kcal108.3g8.8g104.1g0g
Annoskoko puolitettuna392g710kcal54.2g4.4g52.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231