Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit11g15kcal0.3g0.2g1.4g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g31g106kcal4.4g0g9.7g0g
Broilerinfilee (Snellman)45g37kcal7.3g0.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g315kcal24g2g23g0g
Valittu annoskoko87g158kcal12g1g11.5g0g
Annoskoko puolitettuna44g79kcal6g0.5g5.8g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231