Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit112g145kcal3.3g2.2g14.5g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g312g1062kcal43.7g0g96.8g0g
Broilerinfilee (Snellman)446g370kcal73.2g7.6g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g3154kcal240.4g19.6g231.6g0g
Valittu annoskoko870g1577kcal120.2g9.8g115.8g0g
Annoskoko puolitettuna435g789kcal60.1g4.9g57.9g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231