Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 667g120kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Kirsikkatomaatti, 50g208g42kcal1.3g7.9g0.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g58g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g667g927kcal126.7g0g46.7g0g
Heinz ketsuppi30g31kcal0.3g7.2g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3.3g12kcal0.4g2.1g0.2g0g
Basilika, kuivattu 3.3g8.5kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Sipuli, kokonainen 50g167g45kcal2.2g8g0.3g1.2g
Rypsiöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3690g2805kcal278.8g108.2g135.2g17g
Valittu annoskoko1845g1402kcal139.4g54.1g67.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna923g701kcal69.7g27.1g33.8g4.3g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696