Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1067g193kcal6g26.7g4.3g7.5g
Kirsikkatomaatti, 50g333g67kcal2g12.7g1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g93g69kcal4.2g12g0.2g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g1067g1483kcal202.7g0g74.7g0g
Heinz ketsuppi48g49kcal0.4g11.5g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g5.3g20kcal0.7g3.3g0.4g0g
Basilika, kuivattu 5.3g14kcal0.8g1.1g0.2g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Sipuli, kokonainen 50g267g72kcal3.5g12.8g0.5g1.9g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g4487kcal446g172.8g216.8g27g
Valittu annoskoko2952g2244kcal223g86.4g108.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna1476g1122kcal111.5g43.2g54.2g6.8g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696