Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Kirsikkatomaatti, 50g375g75kcal2.3g14.3g1.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.5g0.2g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g1200g1668kcal228g0g84g0g
Heinz ketsuppi54g55kcal0.5g12.9g0.1g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g6g22kcal0.8g3.7g0.4g0g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli, kokonainen 50g300g81kcal3.9g14.4g0.6g2.1g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6642g5048kcal501.8g194.4g243.6g30.2g
Valittu annoskoko3321g2524kcal250.9g97.2g121.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna1661g1262kcal125.5g48.6g60.9g7.6g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696