Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 133g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Kirsikkatomaatti, 50g42g8.3kcal0.3g1.6g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.6kcal0.5g1.5g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g133g185kcal25.3g0g9.3g0g
Heinz ketsuppi6g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g561kcal55.8g21.4g26.6g3.4g
Valittu annoskoko369g281kcal27.9g10.7g13.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna185g140kcal14g5.4g6.7g0.9g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696