Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 267g48kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Kirsikkatomaatti, 50g83g17kcal0.5g3.2g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1.1g3g0g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g267g371kcal50.7g0g18.7g0g
Heinz ketsuppi12g12kcal0.1g2.9g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.3g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0g
Basilika, kuivattu 1.3g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g67g18kcal0.9g3.2g0.1g0.5g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g1122kcal111.6g43.4g54.2g6.8g
Valittu annoskoko738g561kcal55.8g21.7g27.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna369g281kcal27.9g10.9g13.6g1.7g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696