Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g438g132kcal20.2g8.8g1.3g7g
Herne 105g73kcal5.3g9.8g0.4g3.3g
Lime, kuorittu, annos 50g44g16kcal0.3g1g0.5g1.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g263g316kcal57.8g2.4g9.2g1.3g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g1505kcal167.2g44g71.8g25.6g
Valittu annoskoko1050g752kcal83.6g22g35.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna525g376kcal41.8g11g18g6.4g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041