Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g501g150kcal23g10g1.5g8g
Herne 120g83kcal6.1g11.3g0.5g3.7g
Lime, kuorittu, annos 50g50g18kcal0.3g1.1g0.6g1.4g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g301g361kcal66.1g2.7g10.5g1.5g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g1719kcal191g50.2g82.2g29.2g
Valittu annoskoko1200g860kcal95.5g25.1g41.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna600g430kcal47.8g12.6g20.6g7.3g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041