Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g563g169kcal25.9g11.3g1.7g9g
Herne 135g93kcal6.8g12.7g0.5g4.2g
Lime, kuorittu, annos 50g56g20kcal0.3g1.2g0.6g1.6g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g338g406kcal74.4g3g11.8g1.7g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g1934kcal214.8g56.4g92.4g33g
Valittu annoskoko1350g967kcal107.4g28.2g46.2g16.5g
Annoskoko puolitettuna675g484kcal53.7g14.1g23.1g8.3g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041