Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g63g19kcal2.9g1.3g0.2g1g
Herne 15g10kcal0.8g1.4g0.1g0.5g
Lime, kuorittu, annos 50g6.3g2.3kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g38g45kcal8.3g0.3g1.3g0.2g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g215kcal24g6.2g10.4g3.8g
Valittu annoskoko150g108kcal12g3.1g5.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna75g54kcal6g1.6g2.6g1g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041