Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g626g188kcal28.8g12.5g1.9g10g
Herne 150g104kcal7.6g14.1g0.6g4.7g
Lime, kuorittu, annos 50g63g23kcal0.4g1.4g0.7g1.8g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g376g451kcal82.6g3.4g13.1g1.9g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g2149kcal238.8g62.8g102.8g36.8g
Valittu annoskoko1500g1075kcal119.4g31.4g51.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna750g537kcal59.7g15.7g25.7g9.2g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041