Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g125g38kcal5.8g2.5g0.4g2g
Herne 30g21kcal1.5g2.8g0.1g0.9g
Lime, kuorittu, annos 50g13g4.5kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g75g90kcal16.5g0.7g2.6g0.4g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g430kcal47.8g12.6g20.4g7.4g
Valittu annoskoko300g215kcal23.9g6.3g10.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna150g108kcal12g3.2g5.1g1.9g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041