Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g188g56kcal8.6g3.8g0.6g3g
Herne 45g31kcal2.3g4.2g0.2g1.4g
Lime, kuorittu, annos 50g19g6.8kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g113g135kcal24.8g1g3.9g0.6g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g645kcal71.6g18.8g30.8g11g
Valittu annoskoko450g322kcal35.8g9.4g15.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna225g161kcal17.9g4.7g7.7g2.8g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041