Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g563g1913kcal11.3g16.9g196.9g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 563g218kcal18.6g15.8g8.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g225g32kcal4.3g0.9g1.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g188g525kcal35.6g0.1g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g5917kcal140.4g67.6g556.2g0g
Valittu annoskoko1575g2959kcal70.2g33.8g278.1g0g
Annoskoko puolitettuna788g1479kcal35.1g16.9g139.1g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918