Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 58g423kcal0.7g0.2g47.4g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g875g2975kcal17.5g26.3g306.3g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 875g338kcal28.9g24.5g13.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g350g49kcal6.6g1.4g1.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g292g817kcal55.4g0.1g64.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g9205kcal218.2g105g865.4g0g
Valittu annoskoko2450g4602kcal109.1g52.5g432.7g0g
Annoskoko puolitettuna1225g2301kcal54.6g26.3g216.4g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918