Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 67g484kcal0.8g0.3g54.2g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g1000g3400kcal20g30g350g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g387kcal33g28g15g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g400g56kcal7.6g1.6g2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g333g933kcal63.3g0.1g73.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g10519kcal249.4g120g989g0g
Valittu annoskoko2800g5260kcal124.7g60g494.5g0g
Annoskoko puolitettuna1400g2630kcal62.4g30g247.3g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918