Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g1125g3825kcal22.5g33.8g393.8g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 1125g435kcal37.1g31.5g16.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g450g63kcal8.5g1.8g2.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g375g1050kcal71.2g0.1g82.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g11834kcal280.4g135g1112.8g0g
Valittu annoskoko3150g5917kcal140.2g67.5g556.4g0g
Annoskoko puolitettuna1575g2959kcal70.1g33.8g278.2g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918