Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 83g605kcal1g0.3g67.7g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g1250g4250kcal25g37.5g437.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 1250g483kcal41.3g35g18.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g500g70kcal9.5g2g2.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g417g1167kcal79.2g0.1g91.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g13149kcal312g149.8g1236.4g0g
Valittu annoskoko3500g6575kcal156g74.9g618.2g0g
Annoskoko puolitettuna1750g3287kcal78g37.5g309.1g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918