Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 117g846kcal1.4g0.5g94.8g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g1750g5950kcal35g52.5g612.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 1750g677kcal57.8g49g26.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g700g98kcal13.3g2.8g3.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g583g1633kcal110.8g0.2g128.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g18409kcal436.6g210g1730.8g0g
Valittu annoskoko4900g9204kcal218.3g105g865.4g0g
Annoskoko puolitettuna2450g4602kcal109.2g52.5g432.7g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918