Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 133g967kcal1.6g0.5g108.4g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g2000g6800kcal40g60g700g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 2000g773kcal66g56g30g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g800g112kcal15.2g3.2g4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g667g1867kcal126.7g0.2g146.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g21039kcal499g239.8g1978.2g0g
Valittu annoskoko5600g10519kcal249.5g119.9g989.1g0g
Annoskoko puolitettuna2800g5260kcal124.8g60g494.6g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918