Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g121.9g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g2250g7650kcal45g67.5g787.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 2250g870kcal74.3g63g33.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g900g126kcal17.1g3.6g4.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g750g2100kcal142.5g0.2g165g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g23668kcal561.4g269.8g2225.4g0g
Valittu annoskoko6300g11834kcal280.7g134.9g1112.7g0g
Annoskoko puolitettuna3150g5917kcal140.4g67.5g556.4g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918