Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.5g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g250g850kcal5g7.5g87.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g97kcal8.3g7g3.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g100g14kcal1.9g0.4g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2630kcal62.4g30g247.2g0g
Valittu annoskoko700g1315kcal31.2g15g123.6g0g
Annoskoko puolitettuna350g658kcal15.6g7.5g61.8g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918