Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 167g1209kcal2g0.7g135.5g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g2500g8500kcal50g75g875g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 2500g967kcal82.5g70g37.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1000g140kcal19g4g5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g833g2333kcal158.3g0.2g183.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g26298kcal623.6g299.8g2472.6g0g
Valittu annoskoko7000g13149kcal311.8g149.9g1236.3g0g
Annoskoko puolitettuna3500g6575kcal155.9g75g618.2g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918