Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g3000g10200kcal60g90g1050g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 3000g1160kcal99g84g45g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1200g168kcal22.8g4.8g6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1000g2800kcal190g0.3g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g31558kcal748.4g359.8g2967.2g0g
Valittu annoskoko8400g15779kcal374.2g179.9g1483.6g0g
Annoskoko puolitettuna4200g7890kcal187.1g90g741.8g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918