Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g313g1063kcal6.3g9.4g109.4g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 313g121kcal10.3g8.8g4.7g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g125g18kcal2.4g0.5g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g3287kcal78g37.6g309g0g
Valittu annoskoko875g1644kcal39g18.8g154.5g0g
Annoskoko puolitettuna438g822kcal19.5g9.4g77.3g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918