Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis532g596kcal117.1g0g16g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g13g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Ketsuppi, Heinz47g48kcal0.4g11.2g0g0.6g
Sinappinen salaatinkastike pirkka20g66kcal1.9g1.6g6.6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 865g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Valkopippuri 2.7g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g1998kcal251g91.8g73.2g6.8g
Valittu annoskoko1560g999kcal125.5g45.9g36.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna780g499kcal62.8g23g18.3g1.7g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859