Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis666g745kcal146.4g0g20g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g150kcal0g0g16.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g34.9g0.6g1.7g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g17g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g17g12kcal0.7g2.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz58g60kcal0.5g14g0.1g0.7g
Sinappinen salaatinkastike pirkka25g82kcal2.3g1.9g8.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1082g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu17g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Valkopippuri 3.3g9kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g2497kcal313.2g114.2g91.4g8g
Valittu annoskoko1950g1249kcal156.6g57.1g45.7g4g
Annoskoko puolitettuna975g624kcal78.3g28.6g22.9g2g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859