Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis133g149kcal29.3g0g4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g3.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz12g12kcal0.1g2.8g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka5g17kcal0.5g0.4g1.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 216g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g500kcal62.8g22.8g18g1.6g
Valittu annoskoko390g250kcal31.4g11.4g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna195g125kcal15.7g5.7g4.5g0.4g
Arvot/100g100g64kcal8.1g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859