Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis333g373kcal73.2g0g10g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g8.3g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.3g6.2kcal0.4g1.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz29g30kcal0.3g7g0g0.3g
Sinappinen salaatinkastike pirkka13g41kcal1.2g1g4.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 541g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.3g8.7kcal0.7g1.4g0g0.2g
Valkopippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g1249kcal157g57.4g45.4g4g
Valittu annoskoko975g624kcal78.5g28.7g22.7g2g
Annoskoko puolitettuna488g312kcal39.3g14.4g11.4g1g
Arvot/100g100g64kcal8.1g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859