Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihakeitto

Keitäliha kypsäksi ja paloittele
pilko kasvikset ja pistä pataan ja kypsennä
mausta lopuksi suolaalla ja pippurilla.

Make79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)50g41kcal0.9g8.8g0.1g0.5g
Purjosipuli42g7.9kcal0.8g1g0.1g0.9g
Lanttu50g13kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Keittoliha naudan lavasta58g86kcal11.5g0g4.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana803g315kcal28.2g27.6g10.2g6.2g
Valittu annoskoko402g158kcal14.1g13.8g5.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna201g79kcal7.1g6.9g2.6g1.6g
Arvot/100g100g39kcal3.5g3.4g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32899