Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix120g108kcal1.2g25.2g0.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g30g6kcal0g1.9g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g23g91kcal0g22.6g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4.1kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 1.3g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Paistijauheliha 10%267g453kcal53.3g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g1579kcal115.8g139g58.4g20.8g
Valittu annoskoko1192g789kcal57.9g69.5g29.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna596g395kcal29g34.8g14.6g5.2g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160