Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 417g123kcal2.3g22.1g0.8g7.9g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix150g135kcal1.5g31.5g0.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g38g7.5kcal0g2.4g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g29g114kcal0.1g28.3g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.1kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Basilika, kuivattu 1.7g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Paistijauheliha 10%333g567kcal66.6g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g1973kcal144.8g173.6g72.8g26g
Valittu annoskoko1490g987kcal72.4g86.8g36.4g13g
Annoskoko puolitettuna745g493kcal36.2g43.4g18.2g6.5g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160