Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 583g172kcal3.3g30.9g1.2g11.1g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix210g189kcal2.1g44.1g1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g53g11kcal0g3.4g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g41g159kcal0.1g39.6g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.3g7.1kcal0.3g0.5g0.2g1g
Basilika, kuivattu 2.3g5.9kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Paistijauheliha 10%467g793kcal93.3g0g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4172g2762kcal203g243.2g102g36.4g
Valittu annoskoko2086g1381kcal101.5g121.6g51g18.2g
Annoskoko puolitettuna1043g691kcal50.8g60.8g25.5g9.1g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160