Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 667g196kcal3.7g35.3g1.3g12.7g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix240g216kcal2.4g50.4g1.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g60g12kcal0g3.9g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g47g182kcal0.1g45.3g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.7g8.1kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Basilika, kuivattu 2.7g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Paistijauheliha 10%533g906kcal106.6g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g3157kcal231.8g277.8g116.6g41.8g
Valittu annoskoko2384g1578kcal115.9g138.9g58.3g20.9g
Annoskoko puolitettuna1192g789kcal58g69.5g29.2g10.5g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160