Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 750g220kcal4.2g39.7g1.5g14.2g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix270g243kcal2.7g56.7g1.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g68g14kcal0g4.4g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g53g205kcal0.1g50.9g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Paistijauheliha 10%600g1020kcal120g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5364g3552kcal260.8g312.4g131g46.8g
Valittu annoskoko2682g1776kcal130.4g156.2g65.5g23.4g
Annoskoko puolitettuna1341g888kcal65.2g78.1g32.8g11.7g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160