Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix30g27kcal0.3g6.3g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5.8g23kcal0g5.7g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Paistijauheliha 10%67g113kcal13.3g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g394kcal28.8g35g14.6g5g
Valittu annoskoko298g197kcal14.4g17.5g7.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna149g99kcal7.2g8.8g3.7g1.3g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.9g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160