Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 833g245kcal4.7g44.2g1.7g15.8g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix300g270kcal3g63g1.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g75g15kcal0g4.9g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g58g227kcal0.1g56.6g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3.3g10kcal0.4g0.7g0.3g1.4g
Basilika, kuivattu 3.3g8.5kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Paistijauheliha 10%667g1133kcal133.3g0g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g3946kcal290g347.6g145.6g52g
Valittu annoskoko2980g1973kcal145g173.8g72.8g26g
Annoskoko puolitettuna1490g987kcal72.5g86.9g36.4g13g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160