Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix360g324kcal3.6g75.6g1.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g90g18kcal0g5.8g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g70g273kcal0.1g67.9g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7154g4737kcal347.8g416.8g175g62.6g
Valittu annoskoko3577g2369kcal173.9g208.4g87.5g31.3g
Annoskoko puolitettuna1789g1184kcal87g104.2g43.8g15.7g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160