Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix60g54kcal0.6g12.6g0.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g15g3kcal0g1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g12g46kcal0g11.3g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Paistijauheliha 10%133g227kcal26.7g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g789kcal58g69.2g29g10.6g
Valittu annoskoko596g395kcal29g34.6g14.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna298g197kcal14.5g17.3g7.3g2.7g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160