Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix90g81kcal0.9g18.9g0.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g18g68kcal0g17g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g1184kcal86.8g104.2g43.6g15.4g
Valittu annoskoko894g592kcal43.4g52.1g21.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna447g296kcal21.7g26.1g10.9g3.9g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160