Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale400g520kcal72g8.8g24.4g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras213g683kcal29.4g123.7g6.8g17.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 113g295kcal30.6g0g19.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)333g200kcal3.3g15g13.3g2g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g3447kcal272.4g300.6g130g39.6g
Valittu annoskoko1080g1724kcal136.2g150.3g65g19.8g
Annoskoko puolitettuna540g862kcal68.1g75.2g32.5g9.9g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789