Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale500g650kcal90g11g30.5g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras267g853kcal36.8g154.7g8.5g21.9g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 142g368kcal38.3g0g24.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)417g250kcal4.2g18.8g16.7g2.5g
Sinappi 25g33kcal1.1g3.5g1.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g4309kcal340.8g376g162.6g49.6g
Valittu annoskoko1350g2155kcal170.4g188g81.3g24.8g
Annoskoko puolitettuna675g1077kcal85.2g94g40.7g12.4g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789