Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale700g910kcal126g15.4g42.7g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras373g1195kcal51.5g216.5g11.9g30.6g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 198g516kcal53.6g0g33.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)583g350kcal5.8g26.3g23.3g3.5g
Sinappi 35g46kcal1.5g4.9g2.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g6033kcal476.8g526.2g227.4g69.4g
Valittu annoskoko1890g3016kcal238.4g263.1g113.7g34.7g
Annoskoko puolitettuna945g1508kcal119.2g131.6g56.9g17.4g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789